Over dit project

Voor de jonge, talentvolle dressuuramazone Lina Uzunhasan verzorgt Bronkhorst & Van Pinxteren de PR en communicatie. Onderdeel hiervan is een geheel nieuwe website die we in samenwerking met Purple Media hebben gerealiseerd en begin 2017 hebben geïntroduceerd. De lancering van de website vond op hetzelfde moment plaats als het versturen van een persbericht over belangrijk nieuws voor de carrière van Lina in drie talen (Nederlands, Engels en Duits). Waar de pupil van Anky van Grunsven voorheen uitkwam voor Turkije, het land waarin ze opgroeide, komt ze vanaf 2017 uit voor haar geboorteland, de Verenigde Staten.

 

Bij de website van Lina Uzunhasan hebben we op de eerste plaats gewerkt aan een visueel aantrekkelijke website, voorzien van de gewenste informatie, met aantrekkelijke vormgeving en geschikt voor de doelgroep. De beelden zijn verzorgd door Arnd en gemaakt tijdens een fotoreportage op stal bij Anky en tijdens een wedstrijd van Lina. Alle teksten zijn in twee talen geschreven door Peter en gericht op de gekozen menu-items: Over Lina, Mijn paarden, Mijn team en Nieuws. Het resultaat van dit alles is de huidige website die responsive is en daarmee geschikt voor alle devices, zoals desktop, mobiel en tablet.

 

Na lancering van de website draagt Bronkhorst & Van Pinxteren zorg voor de verdere nieuwsvoorziening op Lina’s site en haar social media kanalen. Ook andere activiteiten worden ontplooid om Lina op het gebied van communicatie en PR op een juiste wijze te ondersteunen en meer naamsbekendheid te geven in de Verenigde Staten en in Nederland, waar ze sinds 2015 haar uitvalsbasis heeft en waar mooie toekomstplannen liggen.