Over dit project

Een bijzonder mooi project voor Bronkhorst & Van Pinxteren zijn de werkzaamheden die we mogen uitvoeren voor Stoeterij Sterrehof. De eerste fase van dit project was het geheel vernieuwen van de voormalige website. De nieuwe website hebben we beduidend meer in lijn met dit prachtige bedrijf gebracht, waar altijd oog is voor kwaliteit en het hoogst haalbare in de springsport wordt nagestreefd. Dit alles gebeurt op Stoeterij Sterrehof vanuit een eigen, bijzondere visie en ook dit verhaal is duidelijker naar voren gekomen op de nieuwe site. Tevens hebben we de aanwezige paarden overzichtelijk gerubriceerd en allen voorzien van bijpassende informatie en pedigrees. Tot slot zijn door ons extra items bedacht en toegevoegd. Denk bijvoorbeeld aan de Hall of Fame voor de gepensioneerde toppaarden en de Memories, oftewel diverse fotoalbums die betrekking hebben op een bepaald thema.

 

Visueel heeft de site een duidelijke upgrade gekregen. Er is beter gebruik gemaakt van het reeds voor handen zijnde fotomateriaal en daarnaast is er nog het nodige beeld op het bedrijf bijgemaakt. Qua vormgeving hebben we mooie stappen kunnen zetten. De bedrijfskleuren komen duidelijk en op passende wijze naar voren en het aansprekende logo van Stoeterij Sterrehof hebben we, waar van toegevoegde waarde, op verschillende plaatsen in de site verwerkt. Al onze wensen zijn vervolgens op uitstekende wijze ten uitvoer gebracht door sitebouwer Purple Media en de gehele site is tot slot in de talen Nederlands, Engels en Duits opgeleverd.

 

Na lancering van de site was het tijd voor de tweede fase; het verzorgen van de communicatie voor Stoeterij Sterrehof. Dit doen we via verschillende kanalen en vanuit meerdere invalshoeken. We houden de nieuwsvoorziening op de site up-to-date, maken op creatieve wijze gebruik van social media en begeleiden tevens mensen van Stoeterij Sterrehof om zelf optimaal gebruik te maken van de mogelijkheden die er vandaag de dag op dit gebied aanwezig zijn.

 

Bij een project als dit werken we namelijk graag via een principe van tweerichtingsverkeer; we denken met de opdrachtgever mee, die als kenner van zijn bedrijf tevens de ideale sparringpartner voor ons is om tot het best mogelijke resultaat te komen. Stoeterij Sterrehof is zo’n partner voor ons. In de toekomst kunnen we dan ook nog mooie dingen voor ze realiseren.