Over dit project

Gelissen Paardentransport is een toonaangevende speler in de paardentransportsector. Voor dit bedrijf, dat in het Limburgse Echt naast een uitgebreid wagenpark de beschikking heeft over moderne en uitgebreide faciliteiten, hebben wij een bijdrage geleverd in de totstandkoming van hun vernieuwde website www.horse-transport.nl. De basisvormgeving, bouw en fotografie voor de site waren in handen van derden. De coördinatie, opbouw van de menustructuur, totstandkoming van de inhoud, beeldkeuze en alle teksten (in Nederlands en Engels) zijn verzorgd door Bronkhorst & Van Pinxteren.

 

We hebben in de menustructuur gekozen voor de hoofdonderdelen ‘paardentransport’, ‘service’, ‘ons bedrijf’, ‘informatie’ en ‘contact’. Ook op de homepage worden bezoekers op overzichtelijke wijze langs en naar deze onderdelen geleid. Ieder hoofdonderdeel is voorzien van een beperkt aantal subonderdelen. Zo komen bij transport onderwerpen als ‘verzameltransport’ en ‘rechtstreeks transport’ aan de orde, bij service de ‘veterinaire diensten’, ‘douaneafhandeling’ en ‘opvang & huisvesting’ en worden bij ons bedrijf de mensen achter Gelissen Paardentransport, de aanwezige faciliteiten en de paardenwagens onder de aandacht gebracht. De pagina met informatie bestaat uit twee subpagina’s: een pagina met nieuwsoverzicht en een pagina met diverse weetjes over paardentransport in het algemeen en Gelissen Paardentransport in het bijzonder. Deze weetjes bieden niet alleen handige informatie voor bezoekers van de website, maar zijn tevens geschreven voor de zoekmachine (SEO) en dienen als aanjager van de site op Facebook.

 

Na lancering van de website was het dan ook tijd voor fase twee van dit project: het aanjagen van de nieuwe website en online communicatie via social media. Vanuit Bronkhorst & Van Pinxteren verzorgen wij enige tijd de nieuwsvoorziening en aanvulling van de weetjes op de site en houden we daarnaast de Facebookpagina van Gelissen Paardentransport en de recent gelanceerde Instagrampagina up to date. Vervolgens vindt er vanuit ons begeleiding plaats en wordt er een communicatieplan als houvast opgesteld zodat de medewerker(s) van Gelissen dit traject zelf kunnen continueren.