Over dit project

Binnen de paardenwereld is PK International Sportswear een gevestigde naam. Het sportkledingmerk weet jaar in jaar uit moderne, frisse en vaak ook kleurrijke collecties voor de paardensporter te presenteren. Reeds diverse keren heeft Arnd de zomer- en wintercollecties van dit populaire sportmerk op de foto gezet. Samen met een enthousiast team achter de schermen en met in de paardensport bekende modellen voor de lens probeert hij iedere keer weer op verrassende, eigen wijze de stijl van de collecties in een bijpassende shoot te vangen.

 

Dit levert soms bijzondere uitdagingen op. Tijdens de zomershoot zijn de omstandigheden wel eens winters te noemen, waarbij het omgekeerde kan gelden voor de wintershoot. Dergelijke situaties vragen extra creativiteit van de fotograaf. Door handig gebruik te maken van kleuren en licht, een uitvloeisel van bestaand licht in combinatie met flitslampen, hebben we al eens de zon laten ‘schijnen’ op een bewolkte, koude dag.

 

Voor de meest recente zomershoot ging het laatste eveneens op (zie video hieronder). De gevoelstemperatuur was onder het vriespunt, de locatie niet direct heel opvallend, maar dankzij creatieve oplossingen -hieronder valt zeker ook de gehuurde, roze caravan- en het verwarmende enthousiasme van de modellen werd er toch een leuk, zomers tafereel gevormd, passend bij de nieuwste collectie van PK.

 

 

Over PK International Sportswear
Het internationale sportmerk PK International Sportswear richt zich sinds 2000 op de wereld van de paardensport. Door gebruik te maken van verschillende materialen en kleuren wordt een perfecte balans gevonden tussen mode en functionaliteit. De PK-collecties kenmerken zich door eigenschappen als sportief, uitdagend, functioneel en betaalbaar.

 

PK International over Arnd
“Arnd Bronkhorst is een echte professional in zijn vakgebied. Als wij iets in ons hoofd hebben dan weet Arnd al hoe het licht moet staan en hoe de modellen het best uitkomen op de foto, daarbij is  Arnd erg toegankelijk en staat altijd open voor nieuwe ideeën. Modellen die niet elke dag voor de camera staan weet Arnd op hun gemak te stellen en aanwijzigingen te geven, daardoor ontstaat er een fijne werksfeer en het belangrijkste; de mooiste beelden.”

 

Tags
fotoshoots, kleding, mode, PK International Sportswear