Over dit project

Arnd Bronkhorst is een gekende naam binnen de nationale en internationale paardenfotografie. De afgelopen 30 jaar is Arnd de wereld over gereisd om het zo edele dier te fotograferen in competitie, in training en in hun natuurlijke omgeving. Zijn handelsmerk zijn onconventionele beelden. Arnd is op de eerste plaats geïnteresseerd in het verhaal achter het nieuws, in esthetiek en in de emoties van paarden en de mensen rondom deze paarden.

Arnd heeft ondertussen 5 Olympische Spelen gefotografeerd, van Atlanta 1996 tot aan London 2012, en ook alle World Equestrian Games, van Stockholm 1990 tot en met Caen 2014. Dit jaar komen daar de Spelen in Rio bij!

Sinds 2003 werkt Arnd samen met de beste paardenfotografen van over de hele wereld. De mooiste beelden van deze fotografen worden toegevoegd aan arnd.nl. Deze samenwerking zorgt voor afwisselende stijlen en een grote variatie aan onderwerpen in het archief.

Arnd Bronkhorst Fotografie levert beelden van paard gerelateerde onderwerpen aan veel bedrijven en magazines over de gehele wereld.

 

Over Arnd Bronkhorst Fotografie

Arnd Bronkhorst Fotografie is gespecialiseerd in paardenfotografie en is wereldwijd bekend. De online foto-database arnd.nl met meer dan 220.000 beelden bevat sportfoto’s, prachtige detailopnames, foto’s van paarden in vrijheid en adembenemende sfeerbeelden. Vrijwel dagelijks worden er nieuwe beelden toegevoegd aan onze uitgebreide database.

 

Tags
fotografie