Als een bijzonder mooi project een vergelijkbaar resultaat oplevert, zijn we geslaagd in ons streven. We durven te stellen dat dit het geval is bij de nieuwe bedrijfsfilm van Stoeterij Sterrehof. In deze film 'Van veulen tot Olympiadepaard' bewandelen we de in de titel weergegeven...

Net als tijdens de eerste editie in 2017 waren Peter en Arnd ook dit jaar present op het symposium ‘In het zadel met online marketing’ op Landgoed Larenstein te Velp. In tegenstelling tot een jaar geleden hielden beide dit keer hun presentatie gezamenlijk, wat bijna...

Voor diverse veulens bleek er een enorme belangstelling te bestaan tijdens de Nationale Eliteveiling Borculo. Op beide avonden zorgde dit in Paardensportcentrum Lichtenvoorde te Vragender voor een opvallende veilingtopper.
Afgelopen week was Stoeterij Sterrehof in Nunspeet voor twee dagen omgeturnd tot een heuse filmlocatie. Een cameracrew met bijbehorend productieteam was samen met het team van Sterrehof volop in de weer om alle facetten van dit prachtige paardenbedrijf in beeld te brengen.
Facebook kondigde het recent al aan. Door een aanpassing van het algoritme zullen berichten van bedrijvenpagina’s minder vaak zichtbaar zijn op de tijdlijn van gebruikers van het grootste social media kanaal dat we kennen.
Voor dressuuramazone Lina Uzunhasan bereikten we eind 2017 een mooi resultaat. We brachten haar in contact met een aantal bekende (kleding)merken in de paardensport, waar vervolgens een sponsoring uitrolde.
De livegang van de compleet vernieuwde website van Stoeterij Sterrehof was een van de mooie momenten voor Bronkhorst & Van Pinxteren dit jaar. Na de nodige voorbereidingen was het in januari, min of meer gelijktijdig met de start van Jumping Amsterdam, zover.