Presentatie tijdens ‘In het zadel met online marketing’

Net als tijdens de eerste editie in 2017 waren Peter en Arnd ook dit jaar present op het symposium ‘In het zadel met online marketing’ op Landgoed Larenstein te Velp. In tegenstelling tot een jaar geleden hielden beide dit keer hun presentatie gezamenlijk, wat bijna vanzelfsprekend te noemen was met het onderwerp: ‘Woord & beeld in perfecte balans – Zo maak je goede content’

Tijdens de presentatie stond de totstandkoming van kwalitatief hoogwaardige content centraal. Zowel Arnd als Peter besprak in dit kader zijn eigen vakgebied en besteedde daarnaast veel aandacht aan het feit dat beeld en tekst bij de totstandkoming van goede content vaak onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden en, mits goed gebruikt, elkaar versterken op diverse (online) vlakken. De presentatie voor een goed gevulde collegezaal leverde de nodige interactie op met het geïnteresseerde publiek dat veelvuldig vragen stelde aan de beide gastsprekers.

Het door ehorses en Van Hall Larenstein -University of Applied Sciences georganiseerde symposium kende een gevarieerd programma, waarin diverse aspecten van de online marketing, vaak toegespitst op de hippische sector de revue passeerden. Andere gastsprekers waren onder anderen Luc van Moorsel & Daisy van Nieuwkasteele van EquineMERC, Rens Plandsoen, Lena Büker en Liselotte Laffree van ehorses/edogs, vlogger Feline de Jonge en Conny Loonstra van DressagePRO.

Foto’s: Nikki de Kerf