Filmdagen op Stoeterij Sterrehof

Afgelopen week was Stoeterij Sterrehof in Nunspeet voor twee dagen omgeturnd tot een heuse filmlocatie. Een cameracrew met bijbehorend productieteam was samen met het team van Sterrehof volop in de weer om alle facetten van dit prachtige paardenbedrijf in beeld te brengen. Diverse scènes werden opgenomen om uiteindelijk tot een bijzondere bedrijfsfilm te kunnen komen, waarin de slogan ‘Van veulen tot Olympiadepaard’ in combinatie met een tijdlijn de rode draad zullen vormen. Om een aantal scènes mogelijk te maken, is gebruik gemaakt van technische hulpmiddelen, zoals een camera op rails, een camera bevestigd op een crane en een drone. Ook een quad van Sterrehof zelf kwam bijzonder goed van pas voor dit project (foto).

Met nog één filmdag voor de boeg en het nodige montagewerk te gaan, kijken we als Bronkhorst & Van Pinxteren nu al met verwachting uit naar het eindresultaat van dit voor ons en natuurlijk ook voor Stoeterij Sterrehof unieke filmproject!