Communicatie, PR en marketing voor veulenveiling Borculo

Sinds kort verzorgen we de communicatie, PR en marketing voor de Nationale Eliteveiling Borculo! Voor deze erkende topveiling zullen we diverse werkzaamheden verrichten, zoals het versturen van persberichten en nieuwsbrieven, actueel houden van de website, verzorgen van de social media, contact onderhouden met de pers en aanverwante media en het opzetten en uitvoeren van de marketing.

Dit alles kan gezien worden in het licht van de alsmaar verdere professionalisering van de organisatie van veulenveiling Borculo, zodat de toonaangevende positie, die deze veiling al bijna veertig jaar bekleedt, niet alleen behouden kan worden, maar ook verder kan worden uitgebouwd voor zowel fokkers als kopers.

‘Oog voor talent’

De Nationale Eliteveiling Borculo vindt dit jaar plaats op woensdag 29 augustus voor de springveulens en op donderdag 30 augustus voor de dressuurveulens. Plaats van handeling is de aansprekende accommodatie van het Paardensportcentrum Lichtenvoorde te Vragender. Vorig jaar brachten de ruim 100 geveilde veulens een nieuw recordgemiddelde in de boeken en ondertussen blijven reeds eerder geveilde veulens de gehanteerde slogan van Borculo ‘Oog voor talent’ voortdurend waarmaken. Dit blijkt alleen al uit het actuele overzicht van ‘Borculo paarden’ met top-10-klasseringen in de internationale sport.