Sponsoring voor Lina Uzunhasan

Voor dressuuramazone Lina Uzunhasan bereikten we eind 2017 een mooi resultaat. We brachten haar in contact met een aantal bekende (kleding)merken in de paardensport, waar vervolgens een sponsoring uitrolde. Het betekent dat Lina vanaf heden ondersteund wordt door Animo rijkleding, Petrie rijlaarzen en Roeckl dressuurhandschoenen! Al deze merken stonden bovenaan genoteerd op het lijstje en daarom zijn we bijzonder trots dat dit gewenste resultaat is bereikt.

Op verzoek van Lina en haar ouders hebben wij de strategie bepaald om tot de gehoopte sponsoring te komen. Deze bestond allereerst uit het benaderen van de merken die we voor ogen hadden. Doordat Lina zelf sterk aan de weg timmert met haar toppaard Donna Ray (met onder meer 7 internationale overwinningen in 2017) en daarnaast haar -mede door ons verzorgde- media-uitingen, zowel in print als online, goed op de rit heeft staan, reageerden zowel Animo, Petrie als Roeckl enthousiast op het door ons gepresenteerde verhaal. Ook haar bijzondere positie als zijnde een in Nederland gestationeerde, jonge Amerikaanse dressuuramazone, droeg bij aan het eindresultaat.

We wensen Lina, Animo, Petrie en Roeckl dan ook veel succes met deze voor alle partijen passende samenwerking!