Update website Stoeterij Sterrehof

De livegang van de compleet vernieuwde website van Stoeterij Sterrehof was een van de mooie momenten voor Bronkhorst & Van Pinxteren dit jaar. Na de nodige voorbereidingen was het in januari, min of meer gelijktijdig met de start van Jumping Amsterdam, zover. De nieuwe site werd bijzonder goed ontvangen en omdat een kwaliteitsvol bedrijf als Stoeterij Sterrehof het hoogst haalbare nastreeft en daardoor nooit stilstaat, is besloten om een klein jaar na lancering een uitgebreide update door te voeren. Deze update kwam gelegen, aangezien er verschillende wijzigingen in het paardenbestand hebben plaatsgevonden, er diverse sportieve successen in de afgelopen periode zijn behaald en er het nodige, nieuwe beeldmateriaal van het bedrijf en de paarden is bijgekomen.

Zo zijn er nieuwe foto’s gebruikt voor de homepage en de pagina’s over de visie en de faciliteiten, maar zeker ook voor het menu-item ‘Memories’. Gezien de hoogtepunten van het afgelopen seizoen is er aan het fotoalbum ‘Succes’ een mooi hoofdstuk toegevoegd en tot slot is er veel, nieuw aansprekend beeld gebruikt bij de albums ‘Plezier’ en ‘Behind the Scenes’.

Up to date

Bij de paarden zijn updates doorgevoerd in praktisch alle categorieën. Bij de internationale paarden zijn onder meer Sterrehof’s Dante en Edinus toegevoegd en de meeste wijzigingen hebben we doorgevoerd op de pagina fokkerij. Het overzicht met fokmerries is geactualiseerd en bestaat nu uit de genetisch hoogwaardige merries Centolina, Ushi en Henna S. Daarnaast staan de dit jaar geboren veulens -nu bijna jaarlingen- erbij en zijn er verschillende paarden toegevoegd aan de jaargangen 2015 en 2016. Tot slot is ook het overzicht van de paarden in opleiding geactualiseerd.

Dankzij alle updates en aanpassingen op de verschillende pagina’s is www.sterrehof.nl weer helemaal up to date voor 2018. Wel kunnen we al melden dat er voor komend jaar nog een mooi project in de pijplijn zit. Dit zal het nodige videomateriaal gaan opleveren, waarvan het resultaat zeker ook op de site terug zal komen.